MANİSA / ALAŞEHİR - Alaşehir Ortaokulu

Alaşehir Ortaokulu

Soğuksu Mah. Mektep Cad. No.69 Alaşehir/MANİSA
Vizyon
Biz Alaşehir Ortaokulu olarak bütün öğrencilerimizi yaşadığımız çevre şartlarını gözeterek ve bireysel farklılıklarına saygı duyarak, bilgili becerili ve kendine güvenen, özgür,barışçı,insan ilişkilerine değer veren bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun ,kendi kişiliğini geliştirirken,başkalarının gelişmesine de çalışan okulumuzun çalışanlarını kendini geliştiren toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek,velilerimizi eğitim öğretim için gerekliliklerine inandırarak işbirliklerini sağlamak için varız ve çalışmaktayız.
Misyon
İstiyoruz ki; Okulumuzda Öğrenme Öğretmenler-Öğrenciler-Yöneticiler-Veliler tarafından temel İhtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrencilerin bireysel farklılıkları gözetilerek ,her öğrenciye fırsat eşitliği tanınsın. İstiyoruz ki; Sınıflarımız da öğrencilerin derslerini yüzyılın gelişmelerine uygun olarak yapmaları için gerekli donanım sağlansın. İstiyoruz ki; Okulumuz ve çevremiz eğitim öğretimde daha iyi olmak için temiz ve sağlıklı olsun. İstiyoruz ki, Okulumuzda Eğitim Öğretim düzeyini yükseltmek için öğretmen –öğrenci-veli üçgeni sağlıklı oluşturulsun. İstiyoruz ki; Okulumuz çalışanlarımız, öğrencilerimiz ve velilerimiz için ikinci bir yuva olsun. İstiyoruz ki; Okulumuzda çalışanlarımız ve velilerimiz okula kaynak sağlamak için işbirliği içinde olsunlar ve projeler üretsinler İstiyoruz ki; Fikri hür,vicdanı hür, İrfanı hür nesiller yetiştirelim.
Şehir Merkezi
İlçe merkezinde